چرا صندوق‌های زمین و ساختمان موفق نبودند؟ طلای جهانی افزایشی ماند حقوق کاربران در کیف پول‌های مجازی؛ از واریز تا بازگشت وجه چه می‌گذرد؟ منحنی شاخص 37 صنعت در بازه هفتگی صعودی شد چرا واردات خودروهای کارکرده اجرا نمی‌شود!؟/ دادفر: هیچ‌کس هماهنگ نیست جهش توقف‌ناپذیر قیمت نفت/ هر بشکه نفت چند شد؟ قائم مقام وزیر صنعت:‌ تولید را با تصمیمات تنظیم بازار قربانی نکنید مصوبه حمایت از خریداران خودرو باطل شد / ماجرا چیست؟ بسته اینترنت چرا زود تمام می‌شود؟ بالاخره اپراتور‌ها توضیح دادند تغییر مهم در فیش حقوقی کارگران؛ جزییات معافیت حق اولاد و حق تاهل از مالیات جدیدترین قیمت میوه اعلام شد پیش بینی قیمت دلار پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ / دلار مرز ۱۹۰ هزار را رد می‌کند؟ پیش بینی قیمت طلا و سکه پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ / طلا در آستانه صعودی دیگر + جدول اطلاعیه مهم سازمان تأمین اجتماعی در خصوص زمان پرداخت حقوق مرداد ماه ۱۴۰۵ بازنشستگان و مستمری بگیران واردات خودرو‌های کارکرده آزاد شد؛ سقف ۲۰ هزار دستگاه و شرط کلیدی ارز

افزایش یارانه این افراد تصویب شد+ ​​​​​​​جزئیات

افزایش یارانه این افراد تصویب شد+ ​​​​​​​جزئیات در حال حاضر کالابرگ به ۷ دهک رسیده و دهک‌های بالاتر را شامل نشده است و کسانی که وسع‌شان پایین‌تر است و نیازمند هستند، در دهک‌هایی پائین قرار می‌گیرند.
تاریخ انتشار: ۱۰:۴۵ - ۰۶ اسفند ۱۴۰۲ - 2024 February 25
کد خبر: ۲۲۹۸۷۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ ​​​​​​​علیرضا عسگریان، در مورد دهک‌بندی ایثارگران گفت: یک مرجع در سطح کشور وجود دارد که بر اساس شاخص‌های اقتصادی هر خانوار و کد ملی افراد، وسع خانوار را مشخص می‌کنیم و با جمع‌آوری اطلاعات اقتصادی، تحلیل و وسع‌سنجی انجام می‌شود.

​​​​​​​علیرضا عسگریان، معاون رفاه و امور اقتصادی وزارت تعاون، در مورد دهک‌بندی ایثارگران گفت: یک مرجع در سطح کشور وجود دارد که بر اساس شاخص‌های اقتصادی هر خانوار و کد ملی افراد، وسع خانوار را مشخص می‌کنیم و با جمع‌آوری اطلاعات اقتصادی، تحلیل و وسع‌سنجی انجام می‌شود؛ بنابراین ما نمی‌دانیم این خانواده تحت حمایت کمیته امداد بوده یا بنیاد شهیدی است و یا زیرمجموعه بهزیستی قرار دارد؛ ما اعلام می‌کنیم و خودش متوجه می‌شود که بین دهک یک تا ۱۰ قرار گرفته است.

در حال حاضر کالابرگ به ۷ دهک رسیده و دهک‌های بالاتر را شامل نشده است و کسانی که وسع‌شان پایین‌تر است و نیازمند هستند، در دهک‌هایی پائین قرار می‌گیرند.

در قالب طرح «فجرانه» به مدت ۳ ماه اعتبار تشویقی از ۱۲۰ به ۲۲۰ هزار تومان افزایش یافته است؛ بنابراین یارانه ایثارگرانی که در پس از دهک بندی مشمول کالابرگ شدند، افزایش پیدا کرده است. / روزنو

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار